MAQUINARIA PER A CONSTRUCCIÓ

Maquinaria per a
construcció

EMPRESA

L’empresa COMPANYIA REUSENCA DE MONTATGES ESPECIALS, SL en sigles CORMESA es va fundar l’any 1985. Actualment està emplaçada a l’Avinguda del Progrés nº2, al polígon industrial Pedrafita de la Selva del Camp (Tarragona-Espanya).

La nostra activitat principal és la venda, lloguer, instal·lació i manteniment de grues torre i muntacàrregues per a obres de construcció, sent el nostre àmbit de treball la província de Tarragona. Tot i així disposem de la infraestructura necessària per oferir el nostre servei a tot Europa, Nord Àfrica i Sud-Amèrica (Brasil, Bolívia i Xile)

Actualment l’empresa està constituïda per una plantilla de 25 treballadors, disposem d’una oficina tècnica pròpia i unes modernes i àmplies instal·lacions que ens permeten donar un servei de manteniment a un total de 250 màquines en obra i poder atendre totes les necessitats i demandes dels nostres clients.

En un mercat competitiu CORMESA s’esforça per oferir un servei integral des de la venda o lloguer, fins al muntatge de la màquina, així com la realització del projecte, assessorament tècnic, tramitació de la documentació i certificats de fi d’obra, essent tot això recolzat per un complet, ràpid i eficient servei.

CORMESA atorga gran importància a la formació, tant dels seus treballadors com de tot el personal vinculat al maneig de la grua torre, és per aquest motiu que ha col·laborat sempre en la formació de gruista, aportant experiència, professorat i instal·lacions.

El nostre servei està garantit per la nostra experiència en el sector, per la satisfacció dels nostres clients i per l’acreditació de Qualitat ISO 9002:2000 concedida des de 2003.

ACALLMAC
Associació Catalana de Llogaters de Maquinària de Construcció - www.allamac.com

FANAGRUMAC
Agrupación Nacional de Asociaciones de alquiladores e instaladores de grúas-torre y maquinaria para la construcción - www.fanagrumac.org

1 2 3 4 5 6 7 0

SERVEIS

SERVEI TÈCNIC OFICIAL

VENDA
  •  Grues torre noves JASO
  •  Grues auto desplegables Inhersa
  •  Materials diversos per a construcció
Lloguer
  •  Grues torre i auto desplegables de diferents marques
VENDA I LLOGUER
  •  Grups electrògens
COMPRA-VENDA
  •  Grues torre i auto desplegables d’ocasió
ALTRES SERVEIS
  •  Transport, muntatge, desmuntatge i manteniment de grues torre i auto desplegables
  •  Confecció de projectes d’installació i legalització de grues
  •  Informació i assessorament tècnic

PRODUCTES

Galeria

CONTACTE

 Avda. del Progrés 2 - Pol. Industrial Pedrafita. 43470 - La Selva del Camp

 (0034) 977 844 547

 (0034) 977 844 548


Responsable Administració
 jordicasanovas@cormesa.es

Responsable tècnic
 jordicorona@cormesa.es

Responsable Oficina tècnica i seguretat
 sergiocorona@cormesa.es